Estàs interessat en els nostres estudis?

Vine a conèixer la nostra proposta i a on som. T’esperem!

Estudi de Grau mitjà
Conducció d'Activitats físicosportives en el Medi Natural

Vols treballar en el camp del turisme i el lleure? Vols oferir serveis d'acompanyament a clients o usuaris particulars o grups organitzats que desitgin realitzar activitats lúdico-esportives que es desenvolupin en el medi natural? Apunta't al nostre Grau!

"Passem moltes hores fora de l'aula per aprendre a portar grups per zones de muntanya a peu, bicicleta o cavall. Però també fem classes teòriques que completen la nostra formació." Agnès Tostón

On s'imparteix

Escola Pia Mataró Plaça Santa Anna, 1 - Mataró
Tel. 93 755 61 59
mataro@escolapia.cat
Escola Pia Olot Plaça Clarà, 9 - Olot
Tel. 972 27 12 80
olot@escolapia.cat
Escola Pia Sarrià Immaculada, 25-35 - Barcelona
Tel. 93 212 09 08
infosarriacf@escolapia.cat

Què aprendràs?

El medi natural; conducció de grups i activitats en el medi natural; seguretat i supervivència en muntanya; conducció de grups en bicicleta; conducció de grups a cavall i atencions equines bàsiques, administració, gestió i comercialització en la petita empresa; fonaments de l'activitat física; primers auxilis; activitats físiques per a persones amb discapacitats; dinàmica de grups; esports; formació i orientació laboral; formació en centres de treball (410 h); síntesi.

Requisits d'accés

· ESO aprovada.
· 2n curs de BUP aprovat.
· Títol de FP de 1r grau.
· Prova d'accés als CFGM aprovada.

I després, què?

Fer el curs d'accés als CFGS. Complementar formació esportiva amb estudis d'Ensenyaments Esportius. Incorporar-se al món laboral. Estudiar algun batxillerat. Estudiar un altre cicle formatiu de grau mitjà. Estudiar un cicle de grau superior del mateix itinerari del cicle de grau mitjà.

Durada

1 curs (1400 hores, incloses 410 de pràctiques en empresa).

Centres de Formació Professional Escola Pia de Catalunya