Estàs interessat en els nostres estudis?

Vine a conèixer la nostra proposta i a on som. T’esperem!

Estudis de Grau Superior
Documentació i Administració Sanitàries

Vols aprendre a definir i organitzar processos de tractament de la informació i documentació clínica, extraient i registrant dades, codificant-les i validant la informació, garantint el compliment de la normativa, així com intervenir en els processos d’atenció i gestió de pacients i de gestió administrativa en centres sanitaris?

""

On s'imparteix

Escola Pia Vilanova i la Geltrú Rambla Samà, 114-116 - Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 815 08 75
vilanova@escolapia.cat

Què aprendràs?

Gestió de pacients; terminologia clínica i patologia; extracció de diagnòstics i procediments; arxius i documentació sanitaris; ofimàtica i processament de la informació; codificació sanitària; atenció psicosocial al pacient-usuari; validació i explotació de dades; gestió administrativa sanitària; formació i orientació laboral; emprenedoria; projecte de documentació i administració sanitàries; formació en centres de treball.

Requisits d'accés

. Batxillerat aprovat.
. Títol de FP de 2n grau.
. Prova d’accés als CFGS aprovada.
· Tenir el títol de tècnic especialista, tècnic superio o equivalent.

Durada

2 cursos (2.000 h, incloses 416 de pràctiques en empresa).

I després què?

Incorporar-se al món laboral com a responsable tècnic de codificació de documentació sanitària, d’arxius d’històries clíniques, d’avaluació i control de qualitat de la prestació sanitària, assistent d’equips de recerca biomèdica, entre d’altres. Si vols continuar estudiant, pots fer un altre cicle formatiu, o anar a la universitat.

Centres de Formació Professional Escola Pia de Catalunya