Estàs interessat en els nostres estudis?

Vine a conèixer la nostra proposta i a on som. T’esperem!

Ensenyaments Esportius
Esports d'Hivern 3r Nivell

Vols ser entrenador d'esquiadors i esquiadores que participen en competicions de nivell mitjà i alt, director d'un club o d'una escola d'esquí o de surf de neu o d'esquí de fons? Vols ser formador de formadors en qualsevol de les tres modalitats?

Hi ha tres graus superiors d'esports d'hivern, un per a cada modalitat esportiva: l'esquí alpí, el surf de neu i l'esquí de fons. Totes elles s'imparteixen a la nostra escola. El grup de professorat de molt nviell ens avala molts anys de formació impartida.
Treballem en cursos intensius, en formats adaptats a les necessitats dels alumnes. A l'estiu anem als Alps i a l'hivern treballem amb col·laboració amb l'escola de Font Romeu.

"Poder ser un bon professional de la neu, m'atrau moltíssim, però encara m'atrau més poder-ho fer surfejant a la neu !"" Marc Eslava

On s'imparteix

Escola Pia Sarrià Inmaculada, 25-35 - Barcelona
Tel. 93 212 09 08
infosarriacf@escolapia.cat

Què aprendràs?

Bloc comú: biomecànica de l'esport, entrenament d'alt rendiment, fisiologia de l'esforç, gestió de l'esport, psicologia de l'esport d'alt rendiment, sociologia de l'esport d'alt rendiment.
Bloc complementari: esport adaptat en els esports d'hivern i apliccions informàtiques.
Bloc específic: desenvolupament professional, medi ambient de muntanya, seguretat de muntanya, materials (test de les millors marques), optimització de les tecniques i tàctiques (en esquí alpí, surf de neu i esquí de fons) i projecte final.formació tècnica i metodologia de l'aprenentatge (en esquí alpí, surf de neu i esquí de fons) i entrenament esportiu.
Pràctiques: en centres de reconegut prestigi.

Hi col·laboren

Font Romeu

Requisits d'accés

· Títol d'ESO o prova d'accés als CFGM.
· Prova d'accés específica de la modalitat superada, on es valora el descens i el nivell d'execució de les habilitats fonamentals de l'esquí alpí, el surf de neu o l'esquí de fons (desembre i març).

Durada

3r Nivell (intensiu als Alps al juliol o a Font Romeu al desembre-gener)
· Esquí alpí: 730 h al centre i pistes d'esquí i 200 h de pràctiques en centre de treball.
· Surf de neu: 595 h al centre i pistes d'esquí i 200 h de pràctiques en centre de treball.
· Esquí de fons: 655 h al centre i pistes d'esquí i 200 h de pràctiques en centre de treball.

Centres de Formació Professional Escola Pia de Catalunya