Estàs interessat en els nostres estudis?

Vine a conèixer la nostra proposta i a on som. T’esperem!

Estudi de Grau Superior
Programació de Videojocs i Oci Digital

Si els videojocs són el teu món i vols forjarte un futur professional versàtil i ple de possibilitats, aquests són els estudis que encaixen amb tu. En aquest cicle coneixeràs i aprendràs amb tota intensitat la realitat del que significa fer un videojoc de veritat especialitzant-te en la vessant de la programació i el game-design.

"Sóc un apassionat dels videojocs des de petit. Ara aprenc a crear-los i algun dia em podré dedicar professionalment a la meva passió." Guillem Lladós

On s'imparteix

Escola Pia Balmes (FP DUAL I ERASMUS) Balmes, 208 - Barcelona
Tel. 93 217 86 12
balmes@escolapia.cat
Escola Pia Granollers Avinguda Sant Esteve, 14 - Granollers
Tel. 93 879 34 00
granollers@escolapia.cat

Què aprendràs?

De la mà de professionals especialitzats aprendràs: programació bàsica i avançada (C++, C#, Java); programació de videojocs 2D i 3D fent servir motors de darrera generació com UNITY 2D-3DUDK; programació de dispositius mòbils, arquitectures de sistemes de consoles i telèfons intel·ligents; metodologies àgils de gestió de projectes (SCRUM); disseny de videojocs 2D-3D (3D-Studio); game-design, matemàtiques i física del videojoc; programació de serveis WEB per a xarxes socials; bases de dades; llenguatges de marques; coneixements d'empresa i monetització de videojocs-apps; projecte final de cicle. Faràs pràctiques en una empresa del sector.

Requisits d'accés

· Batxillerat aprovat.
· Títol de FP de 2n grau.
· Curs d'accés o prova d'accés als CFGS aprovada.
· Tenir el títol de tècnic especialista, tècnic superior o equivalent

I després, què?

Incorporar-te al món laboral com a programador de videojocs, programador d'apps i game designer. Fer Graus d'Enginyeria Informàtica o Grau de programació de videojocs universitaris. El caràcter oficial del Cicle et permetrà accedir convalidant part dels coneixements.

Durada

Dos cursos acadèmics. 2182 hores entre les quals s'inclouen 317 hores de pràctiques en empreses.

Centres de Formació Professional Escola Pia de Catalunya